2014-08-05 22.42.26 2014-08-05 22.42.38

 

Moemi.nl gaat verhuizen!! Nieuwe business plannen maken het nodig dat er een nieuwe bestemming komt voor Moemi.nl en een nieuwe naam voor de nieuwe business. Vanaf morgen kun je al mijn activiteiten volgen op Blog.wadcreatief.nl

Moemi.nl blijft bestaan, daar kun je vinden wat de activiteiten voor kinderen zijn.

Het vogelhuisje is een huisje dat ik kaal gekocht heb, en daarna aangekleed. Het is veel drukker dan ik van mezelf gewend ben, met een heel sprookjesachtig effect vinden mijn dochter en ik.  De bloemen zijn gemaakt met de super geweldige stempelset Flower Patch. Eerst gestempeld, en daarna gestanst met de bijpassende framelit set.  Het is echt om vrolijk van te worden.

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht