20140709_144249

Moemi.nl is aan het verbouwen. En aan het veranderen. Daarom heb ik even niet geblogd, maar eigenlijk is dat jammer.

Bloggen is leuk, en zeker ook om mijn volgers op de hoogte te houden van wat er aan het veranderen is.  Het bouwen van een nieuwe website duurt iets langer dan ik had gepland. En er is zo veel wat ik wil delen met mijn volgers, en de rest van de wereld, dat ik voorlopig nog maar even hier ga bloggen.

Ooit ben ik begonnen met Moemi.nl omdat ik kinderfeestjes wilde gaan organiseren, en verkopen. Dat lijkt me, nog steeds geweldig om te doen, maar het is nooit helemaal van de grond gekomen omdat er meer en andere dingen op mijn pad kwamen. Daarom gaat Moemi.nl over in een groter geheel. Hoe en wat precies, komt straks op de nieuwe website. Als ik dat nu zou vertellen, is het nieuwe er straks vanaf. Moemi.nl gaat verbouwen en krijgt een andere bestemming, of eigenlijk de bestemming waarvoor het bedoelt was.

Deze zomer maanden kun je Moemi.nl vinden in Stayokay Texel, op de dinsdag en zaterdagochtend. Als je daar logeert, schuif dan zeker eens aan bij de knutselochtenden.

Op donderdag middag kun je Moemi.nl vinden op de Krim.   Daar zijn kleine workshops te doen.  Schuif eens aan als je in de buurt bent.

Elke donderdag avond om 8 uur avonds zijn de deuren van het atelier open, voor een Project Life workshop. Elke week weer mega gezellig.

Op de foto sta ik op de zomermarkt in het hartje van den Burg. Zo fijn om daar weer terug te zijn, na een paar jaar afwezigheid.

Moemi.nl is remodelling the website, and my business. That is why I was so very silent on my blog. And I should not! I want to tell you all about the plans for my new website, my new business. I won’t now, because the launch of the new website, and the new blog are just around the corner, and all the news will be shared there and than. Stay tuned!

When I started Moemi.nl I wanted to build a business in planning and organising children’s birthday parties. I still am in love with that idea, but I have more plans. And that is why  Moemi.nl will be part of a bigger website, and a bigger business.  Moemi.nl get the purpose it was originally build for.

In the Summer, you can find Moemi.nl every tuesday and saturday at the Stayokay Texel. If you stay there, you can join in at our craft class.

Every thursday afternoon, you can join our craft class at the Krim.

On the picture you can see me on the summer market. I am trilled to be back at the wednesday market! I have been for years but had to stop for a few years.

2 reacties op “Nieuwe wind..

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht