2014-07-01 16.28.58 2014-07-01 16.28.38

Wat doe je, als een goede vriendin zegt dat ze geen Blendabilities wil gaan kopen, en zelf vind je de Blendabilities de best mogelijke toevoeging aan het Stampin’ up! kleur assortiment? Dan laat je je uitdagen haar met werkstukken over te halen. De gewone kaarten die ik maakte met Blendabilities vond ze erg mooi, maar niet mooi genoeg. Maar vandaag had ik iets te pakken. Blendabilities kleuren geweldig op shrink folie. En na krimpen zijn de kleuren helemaal geweldig! Nu is ze geïnteresseerd!

What can you do when a good friend tells you she will not look at the blendabilites. And you yourself think that blendabilities are the coolest addition to the Stampin’ Up! colouring tools? Then you challenge yourself to get her at least look at the blendabilities. Making cards, she liked, but not enough to consider Blendabilities. Today I coloured Shrink Foil with Blendabilities, which works wonders. Now she is intrigued!

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht