nieuwsbrief1-001

Project Life

Wat is Project Life?

Project Life is een manier om snel, makkelijk maar vooral ook leuk en mooi een scrapbook bij te houden.

Becky Higgens, een grote naam in de scrapbook wereld, snapte het nooit als mensen zeiden, ik krijg het niet voor elkaar om al mijn foto’s te scrappen. Scrappen is toch het leukste wat er is, dat wilde zij wel elke dag doen. En dat deed ze ook.

Maar zoals dat gaat, je leven raakt steeds gevulder, op een gegeven moment ben je toch in April bezig de kerstfoto’s te verwerken, waardoor je echt een achterstand op loopt.
Dat moest anders, sneller maar toch artistiekerig kunnen dacht ze. Dus ging ze op zoek, en omdat zij nou eenmaal op de goede plek zit, ontwikkelde ze een geweldig systeem om je foto’s bij te kunnen houden. Daarom is de naam ook Project Life.

Het idee is dat je elke week een spread (2 pagina’s) maakt over de afgelopen week. Je kunt het zo makkelijk, of moeilijk maken als je wilt.

Het project Life materiaal bestaat uit allemaal bij elkaar passende kaartjes, en embellishments. Zodat je zonder verder stempelen of knippen je pagina’s kunt maken.

Natuurlijk levert Stampin’ Up! Ook bijpassende stempels, en embelishments, zodat je ook met stempelen en andere extra’s je pagina’s net ff leuker kunt maken.

Vanaf donderdag 12 juni 2014 is er elke week een Project Life avond in mijn Atelier. Boogerd 1 Den Burg.

Opgeven is niet nodig, de deur is open. Wel is het nodig om zelf foto’s mee te nemen.

Prijs is €5,– exclusief materiaal. Inclusief koffie/thee en wat lekkers.

 

 

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht