project life week 22-001 project life week 22-002

Ik kan het niet laten, ik geloof dat ik inmiddels verslingerd ben aan Project Life, en dat is alleen nog via de computer, met Project Life in het echt, zal dat nog wel erger zijn.

Vandaag, tussen de bedrijven door, de Project Life pagina van week 22 gemaakt. Het is zo leuk om te doen, zo leuk om de foto’s te bewerken, het verhaal op te schrijven, en het leven gewoon bij te houden. Ik merk dat ik ook weer meer foto’ s maak. Wat eigenlijk ook wel erg leuk is.

Ondertussen ben ik met heel wat projecten bezig, gewoon met papier en inkt, alleen die zijn nog even niet  om te laten zien. Kaarten die eerst aan moeten komen, swaps voor volgende week,dat soort dingen. Die komen allemaal, nog even geduld.

 

I can not help myself. I am totally addicted to Project Life at the moment. I guess it will be worse when I start making  projects with the actual cards, ink and paper.

Today I made this layout, in my spare time today. I love making this layouts, documenting my life, telling the story. I find myself making pictures because I need them for my Project Life.  What is a good thing!

I am making projects with ink, stamps and paper. But the kind I can not show yet, because they are birthday cards, that need to arrive first, swaps, that kind of thing. I will show it all, just a little bit of patience. 😀

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht