Ik ben een scrapbooker, ik vind het geweldig om te doen en ik maak graag veel werk van de pagina’s die ik maak. Maar dat kost zoveel tijd, dat ik inmiddels een stapel onbewerkte foto’s heb, nou ja, een lijst, want tegenwoordig is alles digitaal natuurlijk.

Toen kwam Project Life, geweldig vind ik dat er uit zien, en nog beter, Stampin’ Up! is gaan samenwerken met Becky Higgins, en nu verkoopt Stampin’ Up! ook Project Life producten. Mijn vingers jeuken om er mee aan de gang te gaan! Dinsdag, kwamen de nieuwe spullen binnen.  En nu kan ik jullie laten zien wat de producten van Project Life zijn.  Ik ben super enthousiast, maandag hebben we gelukkig vrij, en ga ik zeker mijn eerst echte Project Life pagina maken.

2014-06-05 10.34.24Dit zijn de Page protectors. Hierin stop je de kaarten en foto’s. Er zijn 12 per verpakking, in 6 verschillende layouts. De layouts zijn genummerd, wat erg handig is als je er 1 zoekt. Alleen al als ik hier naar kijk krijg ik zin om te beginnen!!

2014-06-05 10.42.15 Het doosje waar de kaarten in zitten maar wat ook ruimte bied tot het opruimen van pennen, embellishments, en zelfs Washi tape. Lekker compact, dus makkelijk op te ruimen (want dat is voor iedereen een probleem) en als je het pakt, heb je gelijk alles bij de hand. Hoe handig is dat.

2014-06-04 21.44.10 Als je het doosje opent, dan ziet het er zo uit, Behalve de pennen, die heb ik er later bij in gestopt, maar daar is dus een vakje voor. En daar kunnen nog andere pennen bij ook!

2014-06-05 11.04.19De kaartjes. 100 zitten er in het doosje in 3 verschillende maten. Klaar om zo gebruikt te worden. Je kunt ze natuurlijk nog bewerken met stempels, ponsen inkt, of wat dan ook, maar behalve een stempel met datum en wat journaling zijn ze ook zo klaar voor gebruik. En de kleuren zijn prachtig! De foto doet het niet echt recht.

2014-06-05 10.42.47 Helaas kan je het op de foto niet zo heel erg goed zien. Dit zijn 4 vellen in 2 kleuren met alfabet stickers. Als alfabet Junkie wordt ik daar dus heeeeel erg blij van.

2014-06-04 21.27.282014-06-04 21.27.172014-06-04 21.27.43 Dan is er nog een pakket met Embellishments. Daar zitten deze stickers in, de geweldige houten embellishments, die je ook kunt kleuren, en de overlays, kaartjes waar een stukje uit gesneden is, en die je niet alleen kunt gebruiken voor je boek, maar ook om met inkt te werken.

2014-06-04 21.29.27  Pennen, voor journaling, washi tape dat bij de embelishments geleverd word en een Project Life corner rounder. En hoe cool is dat overal staat Project Life op!

 

 

 

 

2014-06-04 21.31.20  De stempels. Speciaal voor Project Life. 1 set met alle dagen van de week, de maanden, en nummers, kalenders, alles wat je nodig hebt om te vertellen wanneer de foto is genomen.

De andere set heeft pijltje, tekst ballonnen, en andere frames. Een heeeel gave stempel is die waarmee je kunt aangeven waar je bent. Ik heb geen idee of dat pijltje een naam heeft, het wordt gebruikt in Google Maps bijv.

2014-06-04 21.33.46   En dan de framelits, ook speciaal voor Project Life. Ik ben helemaal klaar voor om dit te gaan gebruiken. Jullie ook?

2 reacties op “Project Life

  1. Ziet er geweldig uit. Wacht met smart op je eerste resultaten! Wil niet hebberig zijn maar denk dat ik dat wel wordt. Blijf je volgen!!! Tot snel. Groetjes Roelie.

    Reageren

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht