2014-06-01 14.56.12

IMG-20140601-WA0000

 

Voor het eerst werd er vandaag een Creatieve Picknick georganiseerd in Den Burg, En Moemi.nl was daar ook aanwezig. Het weer werkte geweldig mee, en mede daardoor werd het een geweldige dag, met alleen maar leuke gezellig mensen. We hebben de hele dag over onze grote passie, stempels, papier, inkt en Stampin’ Up! kunnen praten, wat is er beter op een zonnige zondag. Door alle zon ben ik zelfs verbrand, dat is lang geleden dat dat gebeurd is.

 

For the first time, there was a Creative Picknick in the centre of my hometown. And Moemi.nl was present.The weather was great, and thanks to that, it was a great day. Filled with only creative happy people. All day we could talk about our big passion, Stamps, Paper, Ink and Stampin’ Up! Does it get better than that for a sunny sunday?! I even got a sunburn, and that was years ago.

2 reacties op “Creatieve Picknick

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht