2013-12-21 14.29.15Dat is de naam van mijn Stampin’ Up! team, en ik bedacht me dat ik jullie daar eens kennis mee moet laten maken.
De naam Witches/ heksen  is gekozen omdat we allemaal graag ‘ toveren’ met inkt, papier en stempels en daar graag mooie dingen mee maken.
Bovendien is Heks een oud woord voor ‘ wijze vrouw” En als demonstator weten we allemaal tips and ticks met inkt en stempels.

Toen ik begon met Stampin’ Up! Dacht ik helemaal niet aan het bouwen van een team maar gaande weg kwam ik zulke leuke, inspirerende mensen tegen, en meiden die zo graag met stempels en inkt spelen, dat ik toch mensen gevraagd om deel te zijn van mijn team. En dat is een van de beste beslissingen van mijn leven. We hebben zo een gaaf en gezellig team. We delen niet alleen de lol in stempels, maar ook lief en leed.  Sinds deze foto zijn er een paar heksen bij gekomen, en is ons team gegroeid, maar de sfeer is niet veranderd binnen het team.

We zitten door heel nederland tegenwoordig,  maar dankzij Internet is contact houden zo gemakkelijk geworden. Er is altijd wel iemand online om je te helpen een probleem op te lossen, tips te geven over knutsel dingen, of om je te helpen een workshop voor te bereiden.

En het beste? We respecteren elkaar. We vinden het gaaf elkaar te stimuleren, en te helpen, maar we respecteren de manier waarop je werkt helemaal. Want dat maakt ons een goed, en geweldig team, dat we van elkaar leren, en ondanks de grote verschillen die er zijn, op zowel creatief gebied als zakelijk gebied.

Heb je na dit verhaal ook zin om bij zo een leuk team te horen, om veel lol mee te hebben, om je hobby voor je te laten betalen, of zelfs om gewoon geld te gaan verdienen?

Neem dan eens contact op met mij. 

 

This is name of my Stampin’ Up! team. I thougt it is about time you meet them.

The name Witches is chosen because we all can do magic with stamps, ink and paper, and Witch means wise women. Demonstators, know all kind of tips and tricks with ink, paper and stamps. 

When I started out as an Independent Stampin’ Up! Demonstrator I was not thinking about building a team. Along the way however, I met such great and inspiring women, that I started asking them to join me. I wanted to build a great team of friends. And that turned out to be one of the best decisions of my life! We were able to build a great team. We not only share the fun in stamps but also other things in life.  We started out as colleagues but along the way, we became friends. And that is what it is about in the Stampin’ Up! Family!  Since the picture was taken, we added some witches to our team.

We life around the country, with Internet it is so easy to stay in touch  There is always someone online to help you with your creation,, workshop planning, of whatever you want to share.

And the best thing is? We respect each other. no one is pushed into anything. We like to stimulate each other, and to help, but we all do it our own way. And that makes us team great. We all learn from each other, because we are so very different.

If you wanna join our team, or just wanna know more about Stampin’ up! Running your own business, contact me!

2 reacties op “The Stamping Witches

  1. Helemaal mee eens. Ik had me geen beter, gezelliger en leuker team kunnen wensen. Geen gepush, wel hulp, steun en coaching. Geen gedoe, wel gezelligheid en lol. Geen concurrentie, maar tips en ideeen die over en weer gaan. We zijn gewoon allemaal gelijk, of je nu hobbydemo bent, of er iets meer mee bezig bent. Kortom, ik ben hartstikke happy ;o)

    Reageren

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht