2014-05-17 10.43.51

Heb ik al verteld hoe gaaf het is om demonstrator te zijn? Hoeveel plezier ik er van heb, leuke dagen uit, extra gratis producten (nooit verkeerd toch) Coaching en training van uit het team, en vanuit Stampin’Up!

Deel zijn van de Stampin’Up! family is echt een geweldig iets. Of je het nu doet omdat je je eigen bedrijf wilt opstarten, en er aan wilt verdienen, of als je het doet als hobby demo om je eigen hobby producten goedkoper te krijgen, of zelfs te verdienen als je samen met een vriendin besteld.  In alle gevallen is het geweldig om een Stampin’ Up! Demonstrator te zijn.

En nu heeft Stampin Up een geweldige aanbieding, Tot eind juni kun je kiezen of je het ‘ dure’ starters pakket koopt, waarbij je voor  175 euro uitzoekt uit de catalogus, en slechts 129 euro betaald. Die actie draait gewoon door nu.
Maar er is een extra starterkit, als je voor 70 euro uitzoekt betaal je slechts 65 euro! Natuurlijk krijg je, bij beide pakketten allerlei extra zaken om je business op te starten. Waaronder de mogelijkheid om eerder de nieuwe producten te kunnen bestellen.

Heb je zin om lid te worden van onze Stampin’ Up! familie? Deel te zijn van een geweldig leuk team?
Klik hier dan op deze knop! Het wijst zich vanzelf, maar als je vragen hebt, mail me gerust via deze link.

 

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht