Project life week 20-001 Project life week 20-002

En wat een week dit was! Er komt nog een Project Life pagina aan voor de rest van de week, maar ik wilde het weekeinde eerst bloggen.
Samen met mijn lief ben ik naar de Stampin’ Up!  Regional in Engeland geweest. Was werkelijk geweldig. Erg gelachen, heel veel informatie gekregen waar ik nog niets van mag delen. Maar blijf erbij, want het duurt niet lang meer of alles wordt openbaar. Er zitten een paar heel gave dingen aan te komen.

 

And what a week this was! So great I have to make another layout about the rest of the week, but first the weekend.
With my love we went to Telfort for the Stampin’Up! regional. It was really great! I loved every minute of it. We lauched a lot, got lots of information about building a business, and lots of information about new products. I can not share any of this yet on my blog, but stay tuned, because it is only for a little while anymore. And the stuff is so much worth waiting for!

Een reactie op “Project Life week 20

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht