2014-05-13 16.44.55 2014-05-13 21.33.47Stampin’ Up! heeft een lange periode, een paar jaar, in Amerika geëxperimenteerd met Polymere stempels. Polymere is een materiaal waarmee je doorzichtige stempels maakt. Dat heeft voordelen omdat je dan zonder stamp-a-magic je stempel heel precies kunt plaatsen.

Vandaag had ik voor het eerst de Stampin’Up! Polymere stempels in handen. Ik was erg benieuwd ernaar. En voor het eerst had ik een filmpje willen maken om te laten zien hoe deze ervaring was. Daar heb ik helaas de apparatuur niet voor, maar daar ga ik ook eens even snel voor zorgen.

De stempels zitten verpakt in een enveloppe, en boven en onder een plastic sheet. De stempel van het sheet afhalen gaat bij deze stempels erg makkelijk, makkelijker dan ik gewend ben bij clearstamps. De stempel voelt stevig, bijna als rubber. Als je de verpakking open doet ruikt het wel sterk naar oplosmiddel. Ik heb gehoord dat dat snel overgaat, dat hoop ik dan maar.

De eerste afdrukken vielen me niet tegen. De stempel geeft een redelijk strakke afdruk. Niet zoals rubber, maar het scheelt niet veel. Mijn eerste indruk is zeer positief.

Ben je geïnteresseerd in deze stempels? De hele maand Mei is er een actie, als je dan voor 75 euro besteld kun je uit 4 sets een gratis set uitkiezen. De hele actie kun je hier vinden.

In America Stampin’ Up! tested, for a long time now, Polymere stamps. Polymere is a material which makes clear stamps.  Clears stamps make it easy to stamp exactly were you want without Stamp-a- Magic.

Today I had my first interaction with Stampin’ up! Polymere stamps. I wish I could have made a video about that. I need to get the equipment to do that in the future.

The stamps are sold in a kind of enveloppe. On top en beneath the stamps is a piece of plastic sheet. Getting the stamps of the sheet is easy, much easier than I am used to with other brands clearstamps. The stamp is sturdy, feels almost like a rubber stamp.If you open the package there is a smell . I heard it will were of soon, we’ll see about that.

The first impressions are great. The impression was quit crisp. not just like rubber, but very much alike,

Are you interested in these stamps? The whole month to may you get one set for free for every 75 euro you spend. There are 4 sets you can choose from.

Wanna know more? You can find it here: 

 

 

 

 

 

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht