4462377b 62761543b

Eigenlijk is het week 1, want het is het eerste Project Life project wat ik met MDS gemaakt heb, maar het was afgelopen week week nr 18, daar ben ik maar begonnen met tellen.

Om het goede uiterlijk te krijgen heb ik behoorlijk moeten puzzelen. Zoals gezegd, ik heb een broertje dood aan het werken met de computer, ik was echter vast besloten dit onder de knie te krijgen, en het eerste resultaat mag er zijn.

Het MDS programma kun je gratis proberen, hoe cool is dat? Waarom probeer je het niet, tegelijk met mij? Als je dat doet, neem dan echt de tijd om het programma te leren kennen. Er zijn zitten zoveel mogelijkheden in. Je kunt het programma hier downloaden: MDS

I named this post week 18, but really it is week 1. This is the first Project Life week I captured with My Digital Studio (MDS) Last week was week 18, so I called my project just that.

To get the right look, I had to search and puzzle before I managed. As I told you before, I really, really dislike working on a computer. I am, however, determent to master this program. And I do like the first result!

The MDS program has a free trial periode for 30 days, why not try it out together with me? If you do so, it is wise to take your time to get to know the program.  You can download the program here: MDS

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht