project life 1-001

Stampin’ Up! heeft ook een digitaal programma. Een programma om foto boeken mee te maken, kaarten maken die je dan kan uitprinten, en ook heel handig voor ander drukwerk, zoals flyers, werkstukken voor school, enzovoort.
Dit programma heet My Digital Studio, afgekort MDS

En nu hebben ze dus ook Project Life digitaal.

Iedereen die mij kent weet dat ik geen groot liefhebber ben van werken met de computer. Ik heb weinig geduld om dat te leren, en prutsen met de computer vind ik heel erg veel minder leuk, dan werken met inkt, stempels en papier.

Maar ik ben helemaal weg van Project Life. Ik vind het een geweldige manier van het documenteren van het leven. Voor scrapbookers, maar ook voor mensen met weinig tijd, of heel veel te documenteren is Project Life een aanrader.

Toen ik dus zag dat Project Life digitaal er was, heb ik dat gelijk gekocht, en kon ik niet wachten tot ik het in gebruik kon nemen. En dat was pas vanavond, toen het huis stil was, iedereen weg of in bed.

En met deze toevoeging aan MDS is het maken van scrapbook pagina’s echt eenvoudig. Er is nog veel meer mogelijk natuurlijk. Maar ik vind dit er leuk uitzien, en het was snel, zelfs voor mij!.

 

Stampin’Up! has also a digital program. A program to make photo books, cards, and also things like flyers, and school projects. The Program is called MDS, which stands for My Digital Studio.

And now they have Project Life Digital.

Every one who knows a little bit about me, knows I am not very fond of working on a computer. I do not have lot of patience to learn how a program works. And I really work rather with Stamps, Ink and paper, instead of sitting behind a computer.

But I am in love with Project Life! I love this way of documenting your life. Easy, quick, prefect for scrapbookers, but if you have not much time, or a lot to document, that Project Life is your go to design.

As soon as I saw Project Life Digital I added that to my Digital Studio, and could not wait to use it. I had to wait for that till this evening. When everyone else was asleep, or left the house.

With this addition to MDS making a scrapbook page is soo very easy! Of course I could have added much more. But I like this look, and it was quick, even for me!

2 reacties op “Project Life Digitaal

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht