2014-04-21 22.27.00

Hebben jullie ook zo een fijne paas gehad? Met lekkere paaseitjes en goed gezelschap? Ik hoop het. Het weer werkte iig goed mee bij ons. Eerst paasdag was geweldig mooi weer, de kinderen hebben tot laat buiten gespeeld, en avonds hebben we met elkaar een film gekeken.
En tweede paasdag was het regenachtig en koud in de morgen, maar klaarde het heerlijk op in de middag. Man en kinderen zijn op het strand gaan kijken. Heerlijk gegeten met elkaar, en een rustige avond, voor ons, en spelletjes avond voor de grote kinderen.

Vandaag is iedereen weer naar school en werk, en kan ik me weer terug trekken in mijn atelier om eens te zien of ik wat uit mijn handen kan laten komen.  Een kaartje met mijn favoriete stempel.  Ik weet niet wat het is maar ik ben gek op stempels met bomen. Vooral deze boom zit al lang in mijn collectie, en vind ik nog altijd heel erg mooi.

Ik heb hem gestempeld op Very Vanilla, en gestanst met de Chalk Talk. Voor mij is dat een klassieker deze set framelits. Dat wist ik zodra ik hem in het echt zag. Ik vind het zo super om met deze set te werken, en dan vooral deze stans.

Na het stansen heb ik de tag gesponsd met Gumball Green en Raspberry Ripple. Het Stampin’ Up! jaar is bijna om, en dus gaan deze In colors uit de collectie. Nog even gebruik maken van de prachtige kleuren.

Onder de boom heb ik een Duits sentiment gestempeld. Om het zo te doen, heb ik steeds een deel van de stempel gemaskerd, en de woorden onder elkaar gestempeld.

De achtergrond heb ik gemaakt met een honingraat embossingfolder. En die gesponsd, daarna met een klein stempeltje uit de set Mosaic Madness hier en daar gestempeld., ook met Gumball Green en Raspberry Ripple. Een stuk lint in de kleur Cherry Cobbler om het label aan te hangen, en klaar was de kaart. Ik heb nog even getwijfeld of ik er een strik op zou doen, maar die vond ik niet mooi.

Het geheel gemat op een Gumball Green basis kaart.

 

Was your easter also great? With a lot of easter eggs, and good company? I really hope so. The weather was great overhere. On easter sunday it was sunny and kind of warm. The children could play outside till after dinner, in the evening we watched a movie together.                                                                                                                                                                                          Easter monday started out cold with rain, which resulted in an easy morning crafting together, in the afternoon there was again sun and warm, so husband and children went to see if the beach was still there. After that we had a good dinner, and a quiet evening for us, and game night for the grown children.

Today everyone is back to school and work. and I can go back into my craft room and see if I can produce somethings.         This one is a card with my favourite stamp.  I do not know why, but I really love stamps with trees. This particular tree is in my collection for years now, and I still love it.

I stamped it with Stazon on Very Vanilla card stock, and die cut it with the Chalk Talk Tag. I really love this set of framelits. I think it has to be a classic. I knew as soon as I saw this die IRL and I used it a lot.

After I die cut the tag, I sponged it with Gumball Green and Raspberry Ripple. The Stampin’ Up! is almost gone, and these in colours will leave us. So I need to use these beautiful colours  while it still can.

Beneath the tree I stamped a German Sentiment. I masked words with tape on the stamp, so I could stamp the words beneath each other.

The background I made with a honeycomb embossing folder. which I sponged as well. Then I stamped small items from the Mosaic madness randomly on the background, using again Gumball Green and Raspberry Ripple.  I used Cherry Cobbler Seambinder ribbon to add the tag to the card. And matted it on a Gumball Green card.

Used:

Stamps: Hopefull Thoughts  (w) 129081  (c) 129582

Mosaic Madness (w) 130246 (c) 130249

Kleiner Wort-Schatz           (c) 128315

Cardstock  Very Vanilla   106550

Gumball Green  127548

Embossing Folder Honeycomb   129378

Dies: Chalk Talk  129983

Embellishment: Seambinder ribbom Cherry Cobbler  120992

 

2 reacties op “Boom

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht