2014-04-20 13.01.38 2014-04-20 13.01.51

Het blog een paar dagen in de steek gelaten. Ik snap niet goed hoe het kan dat we mensen naar de maan kunnen sturen maar niet in staat zijn een manier te vinden waarop het huis zichzelf opruimt en stofzuigt en vooral de was gewassen, opgevouwen en gestreken uit de wasmachine komt.Nu was ik een dag kwijt aan dat gebeuren.

Daarnaast hou ik ook erg van haken, en ik heb een patroon onder handen waar ik een lapje van 56 steken met 98 toeren moest haken, en ik dacht niet dat ik het eind zou halen, maar zelfs dat is gelukt.  Even iets anders dus.

Toch ook weer een kaartje gemaakt. Kan het toch niet laten, en dankzij de zon en het mooie weer, weer een strand kaartje. Uiteindelijk werd het meer een vissers kaartje.

De basiskaart is een aquarel kaartje, die in de summer/spring catalogus staat. Ik vind het prachtig papier, lekker stevig, geschikt voor aquarel technieken.  In dit geval heb ik een cascade techniek gebruikt. Ooit geleerd bij Technique Jjunkie. Is te doen met heel erg veel stempels, maar ik doe het eigenlijk alleen met stempels van schelpen.

Stukje jute band er op geplakt, en daar een vis en kreeft op geplakt. Tenslotte een sentiment er bij geplakt. Für Dich uit de set: Kleiner wort schatz.

Left this blog alone for a couple of days. I don’t understand why we can send people to the moon but are incapable of finding a way for the house to clean itself and the clothes to wash, dry, fold and put themselves away. Now I needed a whole day to get that done.

I also like crochet and am doing a project where I needed to crochet a piece consisting of 56 stitches and 98 turns. I never thought I could manage but I did succeed! I took a little timeout as it were.

Still could not resist to make a card and because of the warm and sunny weather it turned out to be a beach card. Or maybe a fisherman’s card. The basic card is a water-colour card form the summer/spring catalogue. I like the paper, sturdy, useable for water colouring techniques. In this case I used a cascade technique I once learned at Technique Junkie. You can use a lot of stamps with it but I find myself only using seashells stamps for this.

Added a little piece of burlap ribbon and put a fish and a lobster on top. Finished with a sentiment ‘ Fur Dich’ out the german set : Kleiner wort schatz

Used: Stamps: Kleiner wort schatz

By the tide

Cardstock: Watercolor  Wonder Designer note cards

Burlap ribbon

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht