2014-04-03 09.08.26

Heel veel doosjes gemaakt voor cadeautjes. Mijn liefde voor Origami komt dan altijd ff om de hoek, want een doosje vouwen, doe ik nog steeds heel erg graag. En Stampin’ Up! designpapier laat zich erg goed vouwen.

Voor het versieren heb ik gebruik gemaakt van Stampin’ Up! stansen. De geweldige roos stans die in de zomer catalogus staat. Ik ben er helemaal verliefd op, en kan dagen rozen zitten maken. Te leuk gewoon.

Bij de thinlits die zitten ook teksten, en voor dit doosje was het TNX precies de stans die ik hebben wilde. Het groen is gemaakt met de birdbuilder pons, en dan de vleugel gebruikt als rozen blad. Die is precies goed bij deze stans.

I made a lot of boxes for presents. My Origami love comes around the corner then, I love folding boxes, and Stampin’ Up! Design paper is great for folding.

To decorate I used Stampin’ Up! dies. The great rose die we have in de spring/summer catalog. I think this makes a great rose. I make a lot of them, just for fun!

With the thinlits dies are also sentiment dies. For this box the TNX was perfect. The green is made with the Bird Builder Punch, and I used only the wing for the rose leaf. It is just right with this die.

Dies: Thinlits circle die set

Spiral flower Original die

Punch: Bird Builder Punch

Paper: Designer series paper stack Soft (blushing Bride)

Cardstock: Real Red

Gumball green

 

 

Een reactie op “Doosje

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht