2014-04-05 21.39.10                   2014-04-05 21.39.42

Ik was nog niet helemaal klaar met mijn texel kaarten. Ben heel erg druk geweest met een ander project, hopelijk kan ik daar morgen eea van laten zien.

Voor nu heb ik nog een Texel kaart. Stampin’ Up! heeft ook een stans in de collectie voor bewegende kaarten. Als je de kaart open doet, draait het rondje in het midden om. Heel erg gaaf om te maken. Ik heb deze stans al een tijdje in huis, en er ook kaarten mee gemaakt, maar zoals dat gaat, door al het andere wat ik leuk vind om te doen, vergeet ik die stans dan weer. Gelukkig heb ik hem pas geleden weer her ontdekt,  en er ook maar een Texel kaart mee gemaakt.

Het is echt super om met je eigen stempels te werken. Het geeft ongekende mogelijkheden dat je je eigen stempels kan maken. Ook al kan ik niet geweldig tekenen, voor mijn gevoel liggen nu alle afbeeldingen binnen mijn bereik. Als je meer wilt weten, of je wilt het ook leren, neem dan hier contact met me op.

I was still not ready with my Texel cards. I have been very busy with an other project, and I hope to show you more of that tomorrow.

I have another Texel card to show you today. Stampin’ Up! has a very cool die in it’s collection. With this die you cut a card that moves. The circle in the middle flips when you open the card. Which is very cool to do, and to make!

I have had this die for a while, and made a bunch of cards with it.But with all else there is, and I like I sort of forgot about it. Luckely I rediscoverd it lately, and made a Texel card with it swell.

It is really cool to work with your own stamps. It gives you very much freedom. I am very bad in drawing, but this still gives me the feeling I have every images just in my fingertips. If you want to know more about this Undefined stamps, or want to learn it yourself., just contact me here!

Used:

Stamps: Undefined

Ink: Real Red

Smokey Slate

Island Indigo

Cardstock: Very Vanilla

Island Indigo

Smokey Slate

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht