2014-04-06 15.02.41

Wat was het weer geweldig vandaag. Met een auto vol vertrokken we vanmorgen om half zeven richting Nijkerk. Eerst naar Amsterdam om Adéline op te halen, en daarna ging het super vlot naar Nijkerk. We wisten niet goed wat ons te wachten stond. De Art Specially Event was afgelopen jaren altijd in  Zeist, maar was naar een andere lokatie verhuist. Ik moet zeggen, ik ben zeer tevreden over de locatie.

Het Art Specially Event is een jaarlijks terugkerend  Stamp Event. Op een locatie, alle stempels, inkt en cardstock die je kunt bedenken. Een groot deel van onze groep was voor het eerst op het Art Specially event. Maakte dat de dag specialer? Ik denk het wel, en zeker ook het feit dat twee van mijn dochters mee waren. De grote (14) vermaakte zichzelf, en wist ons elke keer weer te vinden om te vertellen wat ze gescoord had, welke workshop ze gedaan had, en zeker ook als ze geld wilde hebben voor mooie potloden. Ze heeft zelfs stempels gekocht EN er inmiddels al een canvas mee gemaakt. De jongste (5) was de ster van de beurs. Ze bracht een glimlach op ieders lippen en stal de show bij Connie, Zelda en Marja maar ook bij veel andere standhouders.

Het was heerlijk om vrienden te zien, nieuwe vrienden te maken, en nieuwe technieken en inspiratie te krijgen. Ik loop over van inspiratie nu. Gelijk morgen kijken of ik tijd kan vinden om er ook echt actief mee aan de gang te gaan, want nu ga ik echt naar mijn warme bedje, en dromen over Artspecially, en spelen met stempels, inkt en de rest.

 

A great day today. As usual when we’re visiting the Art Specially event. At six thirty we left home for Nijkerk. Halfway we picked up Adéline. After that we quickly reached our estimation. We did not really know what was waiting for us because the event was held at a different venue than the one we were accustomed to the last couple of years but I must say I’m quite content with this one. A real improvement.

The Art Specially event is a yearly recurring event. All kinds of stamps, ink, card stock and tools you can think of in one place. This year our party was bigger that the usual three people. Does that make it more special? I think so, especially if you’re realizing that two of our daughters also attended. The oldest one accompanying us (14) entertained herself with a friend that also attended. Every now and again she found us to tell us what she saw, what workshops she attended and of course how much money she needed to buy the things she needed. Mind you – she is a very frugal girl and not a big spender. She bought a nice set of pencils and even bought a couple of stamps. She told us she hates stamps but not the ones she bought because they are awesome! The youngest (5) was the star of the event. She brings a smile to a lot of faces and really connected to Connie, Zelda and Marja but also made a lot of other exposition members happy.

It’s lovely to visits friends and make new ones and pick up new techniques and new inspirations. It almost overflows now. I’m going to see tomorrow if I can use the new stuff to make stuff but for now I want to go to sleep. Dream about Art Specially, stamping, inking and all the rest.

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht