2014-03-31 21.00.44Met de zelfde stempel als ik eerder gebruikte, kun je ook een gave achtergrond maken.

Ik heb een vel papier vol gestempeld met deze stempel. Daarvoor heb ik de Stamp-a-Magic gebruikt, voor mij echt een onmisbaar hulpmiddel. Ik gebruik hem bijna bij elke kaart.

Tja, en toen had ik een zwart/witte achtergrond, en wat ik had bedacht te maken was leuk, maar saai. Er moest een wow factor bij. Het label was goed maar het mistte.. nou ja, iets.  Bloemen en kleur toegevoegd.

With the same stamp I used in my last blog entry, I stamped a background. For that I stamped a piece of card stock full with this stamp. I used the Stamp-a-Magic to place the stamp. I think the Stamp-a-Magic is a fantastic tool, I think I use that on almost every card I make.

I really liked the black and white background, but as always, making it into a card is another story. My first attempt was okay, but dull. So I added colour and flowers.

Stamps: Lovely Romance

Petit Petals

Ink: Black Stazon

Strawberry Flush

So Saffron

Cardstock: Strawberry Flush

Whisper White

Wild Wasabi

Die:  Chalk Talk

Punch: Petit Petal

Bird Builder

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht