2014-03-19 18.55.50 2014-03-20 22.36.47

Gisterenavond weer een workshop gedaan, Card in a Box. Wat is dat toch een leuk systeem van kaart maken.

We hebben de box samen gemaakt, en daarna kon elke deelnemer de kaart afmaken zoals zij dat wenste. Deze workshop gaf ik bij mij thuis, en ik had alle materialen bij de hand. Er was daardoor genoeg om uit te kiezen.

Donderdag heb ik dezelfde workshop gedaan in Haarlem. En ook al had ik daar maar beperkt spullen bij me, het werden toch 6 verschillende afwerkingen.

Yesterday I had an in home workshop. Card in the box. What is that a great template to make a card.

We did the box together, and then each of the attendees could finish her box how she would like it.  Since I was at home, I had all my supplies at hand, so the girls could choose. Thursday I did the same workshop in Haarlem, and I brought limited supplies with me. But the outcome was the same, 6 different embellished Card in a Box.

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht