2014-03-20 10.13.082014-03-20 10.13.16

 

Dat ben ik, een echte alfabet junkie. Ik moet me altijd beheersen als ik iets met alfabetten zie, waarbij ik muzieknoten ook als alfabet reken. Dus toen ik van de week bezig was met de Card in a Box, was het slechts een kleine stap om er ook 1 met alfabet te maken.

De letters zijn op een stukje sheet gezet, waardoor ze ook nog leuk bewegen.

That’s me. A real Alphabet junkie. I always have to behave myself around alphabets, and musical notes are also considered an alphabet. So when I was working with the Card in a Box this week, it was only a very small step to make one with an alphabet.

 

Used:

Stamps: Morning Post alphabet

Ink:  Bermuda Bay

Melon Mambo

Cardstock: Bermuda Bay

Design paper: Modern Medley

 

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht