2014-03-14 22.31.44

Drukke dag vandaag. Eigenlijk had ik nog een goed idee voor een card in a box, maar geen tijd om daar rustig voor te gaan zitten.

En ineens wist ik wat ik vandaag wilde maken. Er lag nog een stukje achtergrond papier op tafel. Een restje van een uitdaging. Inkt op aquarel papier en dan zout overheen strooien.

Daarom wilde ik de boom uit deze set stempelen. Maar toen ik de set pakte zag ik deze tak. Ook erg mooi, en die wilde ik graag gebruiken.

Gestempeld met Glorious Green. Voor een mooi contrast. Het sentiment 2x over elkaar gestempeld. Ik wilde nog meer, maar  alles wat ik probeerde maakte de kaart slechter, dus uiteindelijk zo gelaten.  Een paar glimmers voor extra dimensie.

Very busy day today. I had a very good idee for another card in a box, but not time at all to make it what so ever.

In my stash was a piece of background paper, make with water colour paper , ink and salt. It is a left over from a challenge a few weeks ago.     On it I wanted to stamp the tree from this set, but when I got it out of the draw  I saw the  branch which I do not use that often. It was time to use that.

So I stamped it with Glorious Green on the background, and I stamped the sentiment two times. I tried to add some more, but everything I tried made the card not better. Just added a few shiny things for some dimension.

Used: Stamps: Hopefull Thoughts

Dutch Sentiments

Ink:          Glorious green

Wild Wasabi

Calypso Coral

Bermuda Bay

Gumball Green

Cardstock:     Rich Razzleberry

Water colour paper

 

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht