2014-03-12 21.34.27

Zo leuk, als je een vorm uitstanst of ponst, dan heb je ook een negatief over. Toen ik voor de kaart van gisteren  de vormen zou gaan uitstansen, bedacht ik dat het leuk zou zijn als ik dat zo deed dat ik de negatieven ook kon gebruiken. Het was even puzzelen met stansen,  En , omdat ik niet goed had aangegeven hoe ik de stukken in elkaar ging passen, ook weer met het in elkaar zetten.
Mijn vriendin kwam op het idee om te embossen. Dat dus ook gedaan. Geeft net wat extra dimensie. Dry embossen is een techniek die ik echt heel erg leuk vind, maar zo vaak vergeet.  Gelukkig heb ik dan iemand die me helpt herinneren.

So cool, if you die cut of punch something, you are always left with a negative. Which is very cool to use, but mostly you trow it away. When I started to cut the shapes for yesterdays card, I thought it would be nice to use the negatives as well. It was kind of a puzzle to die cut the right way. And then again to put them together, because I never thought about marking them properly.

My fried said it would be fun to dry emboss the top layer, which I did. Gives the card a little more dimension.  Dry embossing is a technique I love, but always seems to forget. Lucky for me I have someone who helps me remember.

Uses: Stamps: Flower  Shop

Ink: Cherry Cobbler

Cardstock: Blushing Bride

Cherry Cobbler

Design Paper: Sweet Sorbet

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht