2014-03-13 22.30.44 2014-03-13 22.30.56

Vandaag is mijn lief jarig. En omdat hij voor werk aan de overkant is, hebben we zijn verjaardag maar gevierd door voor hem te zingen aan de telefoon, lekker te eten en heb ik een kaartje voor hem gemaakt.

Op deze manier was het toch een bijzondere dag, en hadden we gewoon feest.

Ik was in de stemming voor een Card in a box. Na het kiezen van papier  en kleur was het aankleden van de kaart lastiger, want een beetje ‘stoer’ moest toch wel. Gelukkig heb ik altijd hulp van mijn vriendin, die riep gelijk Schroeven, en zo kwam ik bij de set Clockworks. Die ik toch wel graag gebruik. De klokken vond ik ook erg bij het thema ‘ verjaardag’ passen.

Today my love has his birthday. Since he works about 100 km away from home, we celebrated his birthday by singing for him by phone, have a birthday meal together, and I made a card for him.

This way, it was still a special day, even though the birthday boy was not at home.

I was in the mood for a Card in a box. After choosing the right design paper and card stock, dressing the card was a bit harder. The card needed to be masculine. Lucky for me, I always have help in this. My friend suggested screws. That brought me to the set ‘ Clockworks’  I love this set, and it fitted the birthday theme.

Used:

Stamps: Clockworks

Morning Post

Morning Post Numbers

Ink:    Early Espresso

Real red

Midnight Muse

Cardstock: Real Red

Design Paper: Venetian Romance

Dies: Hearts a Flutter

Deco Labels

2 reacties op “Happy Birthday Ruurd

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht