2014-03-08 16.18.02

Afgelopen zaterdag was het internationale vrouwendag.  In Almere was er een evenement georganiseerd wat het thema ‘ Vrouwenkracht’ heeft.

Vandaar dat ik daar zat met 2 petten op. De ene was echt Independent Stampin’ Up! Demonstratrice. En dat was ik. Heeel veel mensen verteld over het geweldige product dat ik mag verkopen, en de prachtige dingen die je er mee kan doen. Bovendien heb ik heel veel mensen geïnteresseerd in een Stampin’ Up! workshop. Er was helaas geen ruimte voor een make and take, ik had het wel bij me, maar onmogelijk om daar plek voor te maken.

Daarnaast was ik er als ‘ creatief coach’  Samen met Astrid Eenig hebben we een mindset ontwikkeld. Een e cursus waarbij je lessen en opdrachten via je de email thuis gestuurd krijgt.  Een combinatie van creatieve en persoonlijke ontwikkeling in een. Aan het eind heb je een boek waarin je je groei kunt volgen maar ook gevuld met teksten die je zullen opbeuren als je het een keer moeilijk hebt. En het mooiste is, je hebt dat boek zelf gemaakt, en daardoor zijn het de beste affirmaties die je maar kunt bedenken.

Net als de lessen krijg je de materialen die je nodig hebt , thuis gestuurd, zonder extra kosten!

De super goodiebag is gewonnen door: Annelies Bax, van harte gefeliciteerd!

Als je geïnteresseerd bent kun je hier een berichtje achterlaten, voor meer informatie, of om je op te geven.

Last saterday it was International Womensday. There was an event in Almere, Women strength was the theme.

I was there for 2 reasons, on one hand I was there as an Independent Stampin’ Up! demonstrator. It was great being there for that. I have spoken to lots of women about the great product I am aloud to sell. I could show the great things you can do with it. And I have gotten ladies interested for a Stampin’ Up! workshop.  Helas there was no place for a make and take. I had brought a make and take, but it was impossible to make some room for that.

Beside that, I was there as a creative coach. Together with Astrid Eenig we developed a mindset. An  e-course were the lessons and exercises will be send to you by email. It is an combination of creative and personal growth  After a while you will have an album in which you can see your growth and you will have a book which will make you feel better, every time you look in it. If you need encouragement you will look in it and there will be your own affirmations.

Just as the lessons itself, materials will be sent to you, without any extra costs.

The super goodie bag is won by : Annelies Bax, congratulations!

 

Drop me a line if you want to have more information, or if you want to join in.

2 reacties op “8 maart Internationale vrouwendag

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht