2014-03-06 22.52.33Als ik het moeilijk, of me rot voel, dan ga ik creatief bezig zijn. Spelen met papier, inkt en stempels maakt dat ik me beter voel over de wereld, en uiteindelijk ook over mezelf.

Dat is wat ik probeer over te brengen met mijn Stampin’ Up! demonstratrice activiteiten.  Vanuit een heel andere discipline heb ik een medestander gevonden bij dat idee.  Na lang brainstormen en praten hebben we besloten echt te gaan samen werken. Aanstaande zaterdag, gaan we dit plan in Almere aan het publiek presenteren. Iedereen die inschrijft krijgt een goodiebag, zoals deze.  Er zit een bijpassende inhoud in, maar die laat ik hier nu natuurlijk niet zien. Als je meer wilt weten, kom dan zaterdag naar Almere, of kijk zaterdagavond op dit blog. Dan laat ik meer zien, zal ik linken naar de andere website.

If I have a bad day, or trouble ,stress or anything, I am going to create. Playing with ink, paper and stamps makes me have peace with the world, and eventually peace with myself.

As an independent Stampin’ Up! demonstratice that is the feeling I want to get across. With a really different work field, I found someone who thinks the same.  We worked on a plan for a long time, and we came up with a great cooperation. Saturday we will present this plan in Almere. Everyone who registered will get a goodie bag like this one.  Inside is a fitting content.  Naturally I will not show the content now.  If you want to know more, then come saturday to Almere, or look at this blog on Saturday evening. Then I will show more, and link to the other website.

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht