2014-03-04 23.17.38

 

2014-03-04 23.17.16

Ik heb ooit series van deze kaarten gemaakt, maar hoe gaat het, er komen nieuwe ideeën langs en je vergeet de eerdere techniek. Vandaag kwam ik iets dergelijks tegen op een foto, en dacht O ja, dat kan ik ook wel weer eens doen. Omdat ik geen geheugen lijk te hebben voor een patroon, moest ik weer heel erg puzzelen voor ik de kaart weer goed gevouwen had.

Nou is dat altijd nog het eenvoudigste want hoe ga je hem dan aankleden. Eerst maar het papier genomen dat tijdens de Sale-a-Bration gratis te verkrijgen is, als extra bij een bestelling.  Ik ben er helemaal fan van. Vooral van dit design, met de bloemen, daar wil ik wel een heel pak van hebben.

En als tekst wilde ik 1 woord. Iets in de zin van Create, of Wonderful, maar zoekend tussen mijn stempels vond ik deze Enjoy. Iets groter dan ik had  bedacht te gebruiken,dus moest ik ook een andere stans gebruiken en de layout die ik in mijn hoofd had, aanpassen. Op zoek naar een leuke stans kwam ik deze tegen. Dat is een geweldige stans uit de set ‘ apothecary accents’  Deze vorm vind ik heel erg mooi, maar gebruik ik zelden.

Gestansed, randen gesponsed, pareltjes erop, en met dimentionals opgeplakt.  En nu? Ik vind het papier zo mooi, dat ik er eigenlijk niet te veel op wil hebben, want dan blijft het papier zichtbaar.
Alleen vlinders gestempeld en geponsed, en hier en daar 1 opgeplakt.

Once I made a lot of these kind of cards. but how does it go. There are new ideas, and then you forget the older techniques. Today I saw a picture in a magazine and I remembered this fold. So I made one.

Because my memorie does not seem to remember the how-to for this card it took me a while to figure out the fold.  When that was finished I needed to dress the card. I had not really an idea, so first I took some design paper. my go to paper at the moment is the one you get for free when you put in an order, because we celebrate Sale-a-Bration! I do love this paper, especially the one with the flowers I used here.  I could use a complete package full with only this designpaper.

Then a sentiment. I wanted something small with only one word, like ‘ Create’  or ‘ Wonderfull’  Looking trough my stamps for the right sentiment, I found this Enjoy. Because it is bigger than I planned, I had to change the layout of the card, and use another die. The die I used is one from the set’ apothecary accents’  I do love this shape,so I was happy to use it here. I sponged the edges, and put 2 pearls on the label. I put it on the card with diminutional.

Because I love the designpaper so much, I did not want to spoil it with a lot on it. So I just stamped and punch a few butterflies and put them random on the card.

Gebruikt/ Used

Stamps:  Butterfly Potpourri

Celebrate

Ink: Real red

Crushed Curry

Midnight Muse

Cajun Craze

Old Olive

Cardstock: Midnight Muze

Design Paper: Sweet Sorbet

Die: Apothecary Accents

Punch: Butterfly

Itty Bitty Butterfly

 

Een reactie op “Trap fold card

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht