Hip Hip Hooray flyer
Hip Hip Hooray!

Weer een geweldige actie van Stampin’ Up! Een helemaal complete set voor 20 kaartjes. Fantastisch als je het stempelen en kaartjes maken eens wilt uitproberen.  De set komt namelijk compleet met stempels, inkt en clear block.  Maar ook als je al langer stempelt, is het een geweldige set. Leuk om achter de hand te hebben als je een snel kaartje nodig hebt. En met dat prachtige papier en materiaal maak je er ook snel wat anders van. Ik heb het nog niet in huis, want pas sinds zaterdag te koop. Zodra de set hier aankomt zal ik ook voorbeelden laten zien van wat ik er mee gemaakt heb.

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht