2014-03-02 22.18.52

Het was een heel rustige zondag vandaag. Nou ja, voor zover het bij ons in huis rustig is. Prachtig weer, dus kinderen in en uit lopend, ik heb nog wat achterstallig was weggewerkt, en vooral me voorbereid op een week vol creativiteit.  Ook wat plannen bedacht voor de aankomende workshops. Al met al een goede zondag. Een prachtig eind van onze fijne vakantie.

A very quiet sunday today. Well, as quiet as you can expect in our household. It was a beautiful day, so the kids went in and out. I did some laundry folding and ironing. Above all I prepared for a week which will be filled with creativity. I made some plans for upcoming workshops.
All together, a good sunday. Beautiful ending of our  school holiday.

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht