2014-03-01 22.59.03

In een periode waarin mijn leven weer eens helemaal op zijn kop stond, kwam Stampin’ Up in mijn leven. Eerst gewoon als gebruiker van deze geweldige stempels en inkten.  Ik was verslingerd aan dit materiaal vanaf het allereerste moment dat ik een stempelset in handen had. Uren speurde ik het internet af (lees Ebay) naar de juiste stempelset.  Soms moest ik erg lang wachten tot mijn stempels binnen waren, want de douane is niet altijd even vriendelijk voor pakjes uit Amerika. Vooral ponsen bleven lang hangen bij de douane. Maar alles is altijd netjes bezorgd, en dus had ik, toen Stampin’ Up! naar Nederland kwam echt zin om Demonstrator te worden.
Dit geweldige materiaal wilde ik graag aan andere laten zien. Je kunt niet anders dan enthousiast worden als je met goed materiaal werkt. Bovendien, wat is er leuker dan iemand introduceren in een hobby waar je zelf heel enthousiast over bent?  Eigenlijk kan ik niets beters dan dat bedenken.

En het beste aan Stampin’ Up! ?? dat is wat mijn upline tegen me zei, toen ik haar net kende. Ze waarschuwde me, zodat ik zou weten waar ik aan begon. ” Je wordt niet rijk aan Stampin’ Up!, zei ze,  ” maar wel rijk in vriendschap”.

En laat dat nou ook zo zijn! Ik heb er een hele berg vriendinnen bij gekregen, en oude vriendschappen zijn in ere hersteld. Allemaal door Stampin’ Up!.

Wil je na dit verhaal meer weten over Stampin’ Up! of ook deel uitmaken van een leuke groep vriendinnen? Neem dan eens contact op. Want waar het zo leuk is, is altijd ruimte voor meer!  Een berichtje achterlaten op het blog kan ook.

In a period in which my life was put upside down again I encountered Stampin’Up! Initially as an ordinary user of their great stamps and inks. I was hooked on this material from the moment I got the first stamp set in my hands. Hour after hour I scourged eBay to find the right set. Sometimes I had to wait a very long time before my stamps would arrive. Customs is not always kind to parcels arriving from the US. Especially punches would tend to stay longer at customs than usual. But in the end everything would be delivered to my doorstep in good order. That’s why I really wanted to become a demonstrator when Stampin’Up! decided to come to The Netherlands. I wanted to show this great stuff to others. Great materials always inspire people. And what’s more fun than showing others what inspired you? I can’t come up with something better than that.

And the best thing about Stampin’Up! was what my upline told me in the beginning. She warned me so I would know what I was getting into. “You won’t get rich of Stampin’ Up!” , she said, ” But you will get rich in friendship!” And she is right. I gained a lot of new friends and reinvigorated old friendships. All due to Stampin’Up!

If you want to know a bit more after reading this or if you want to be part of a great group of friends please contact me. There is always room for more nice people to take part. So, leave a note or write me an email.

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht