2014-02-09 13.25.16 2014-02-09 13.25.47 2014-02-09 13.27.06 2014-02-09 13.27.21

Op Facebook ben ik lid van een Swap groep. Swappen is ruilen, in dit geval, maak je voor een onbekende ander een pakje meestal in een thema.
Voor Valentijn was de opdracht Hartjes. Dat was een lastige voor me, want deed ik kaarten, of zou ik haken. Al met al duurde het een tijdje voor ik bedacht had wat ik wilde maken.

Uiteindelijk kwam ik met een mini boekje in de vorm van een hartje, met mooie spreuken er in. Ik spaar al jaren spreuken uit tijdschriften voor scrappagina’s of op kaarten.  Voor een project als dit is dat leuk om die te gebruiken.

Binnen in heb ik op de ene pagina een letter gestempeld, zodat het bij elkaar het woord FRIEND spelt. En binnen in heb ik elke pagina op een andere manier versierd. Omdat dit toch een beetje speciaal moet blijven laat ik het niet helemaal zien. Maar zo krijg je wel een idee.

I am a member of a swap group on Facebook. In this case you swap a handmade item with an unknown other.  Normally we swap around a theme. For valentine the theme was hearts. I had to think about what to make, would I work with paper, stamps, ink, or crochet, quilt. It took me a while to decide.

Finally I came up with this idea: A mini album, heart shaped with quotes and sayings. I collect those from old magazines and stuff for years now. I love to use them on a scrap page or on a card.

Inside I stamped on one page only on sign, so it spells the word: FRIEND. Inside I embellished each page in an different way. Because it has to stay a bit special, I do not put a picture of every page here. Just enough to get the idea.

Used:

Hearts frame lits

Washi tape

Calypso Coral Bakers twine

Peacefull petals stamp

Language of love stamp

Morning post alphabet

Petit petals stamp and punch

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht