2014-02-25 21.01.41  De workshopdeelnemers. De jongste deed het eigenlijk erg goed. The workshop attendees. The youngest was doing better than expected.

2014-02-25 22.46.27 Voorkant van het boekje. Alle 3 heel verschillend geworden. The front of the books, all three turned out very different

2014-02-25 22.48.12Van alle 3 een bladzijde. a page from each of them

Een basis workshop scrapbooking, dat deden we gisterenavond.  Dat werkt het beste met een kleine groep, al was de groep gisteren een beetje erg klein. Niet minder gezellig, daar niet van. Het werd zelfs een beetje erg laat.

Als basis gebruikte we de Mini Memories simply kit van Stampin’ Up!  Die set is zo uitgebreid dat je behalve wat inkt, en misschien wat stempels, met deze set eigenlijk niets nodig hebt om het tot een compleet boekje te maken. Doordat het helemaal in de lijn van Stampin’ Up! past is het wel weer heel makkelijk om meer embellishments te gebruiken.  Alles is in kleur op elkaar afgestemd.  Dat is precies wat ik geweldig vind aan Stampin’ Up!

A workshop scrapbooking that was the theme yesterday evening.  Eventhough I do like to give this class in a small group, it was a very small group yesterday, but boy did we have fun. It was really late when we stopped.

We used the Mini memories simply kit which is in the Stampin’Up! Spring Catalog. This kit is very complete. Beside ink and stamps you not really need anything to make a complete scrapbook. But, since it is a Stampin’ Up! product, it is real easy to use more embellishments.  All colours are matching. That is what I love about Stampin’ Up!

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht