2014-02-24 23.00.27 2014-02-24 22.49.562014-02-24 22.50.08

Elk jaar, in de eerste 3 maanden van het jaar heeft Stampin’ Up! een Sale-a-Bration actie. Dat houdt in dat je bij elke bestelling van 60 euro een gratis product uit de Sale-a-Bration folder mag uitzoeken. En niet maar 1 product per bestelling maar bij 120 euro 2 producten, bij 180 euro 3 enzovoort.  En dat helemaal voor niets, als extra bij je bestelling!

De producten in de Sale-A-Bration folder zijn van de bekende Stampin’ Up! kwaliteit, want voor minder doen we het niet natuurlijk. Dit jaar zijn de kleuren zo lekker fris en vrolijk dat je gelijk zin in de lente krijgt als je ze in handen hebt.

Om te laten zien hoe het er in gebruikt uitziet heb ik me vandaag beperkt tot Sale-a-Bration producten. Stempels set, papier en embellishent komen allemaal uit de Sale-a-Bration folder. Alleen het donkerrode cardstock is van de basis collectie van Stampin’ Up! , in mijn favoriete kleur Cherry Chobbler.

De sleutelhanger zelf kreeg ik van mijn vriendin, daar kon ik wel wat mee zei ze. En wat vind je? Had ze gelijk?

Each year, in the first 3 month of the new year, Stampin’ Up! has this promotion, Sale-a-Bration. This means that with every 60 euro you order, you can pick yourself a gift from the Sale-a-Bration folder. Not limited to one product per order, but if you order for 120 euro, you can pick 2 gifts, and if you order 180 euro, you get 3 gifts. Totally free as extra with your order!

The Sale-a-Bration products are the known quality Stampin’Up! offers. We would not want any less than that! This years colours are so bright and fresh you immediately feel like spring.

To show how this products look like when you use them, I limited myself to only use the Sale-a-Bration product. Design paper, stamps and embellishments are all from the same product suite. Only the dark red card stock is out of the basic collection. In my favourite colour Cherry Cobbler.

The keychain was a gift, my good friend gave it to me, I would know what to do with it, she said. What do you thing? Was she right?

used:

Stamps: Petal Parade

Design Paper: Sweet Sorbet

Cardstock: Whisper White

Cherry Cobbler

Embellishment: Sweet Sorbet Accessory pack

Ink: Crisp Cantaloupe, Pistachio Pudding, Pool Party, Summer Starfruit, Baked Brown Sugar

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht