2014-02-21 22.04.37

De ondertitel van mijn bedrijfje als Creatief Coach/ Independent Stampin’ Up! Demonstrator is Altijd Feest.
Mijn vreugde was dan ook groot toen Stampin’ Up! kwam met een aantal pakketten om slingers mee te maken. Nog blijer werd ik, toen ik die slinger pakketten in mijn handen had, en zag hoe groot de mogelijkheden waren.
De slinger van vandaag staat in de Spring Catalog, en heet Springtime Hello.

De set is compleet met stickers zodat je niet eens lijm hoeft te gebruiken. Als de slinger in elkaar gezet is, wordt het echt leuk, dan kun je gaan versieren. Ik heb de set’ Perfect Pennants gebruikt, Die vond ik er wel bij passen. Morgen ga ik verder met deze set.  Hou het blog maar in de gaten.

The subtitle of my Independent Stampin’ Up! business  is Always a Party. I was trilled to find all kind of banners in the Spring Catalog.  Especially the simply sets are great.  I was even happier when I saw the sets in real live, they are so easy to customise.

The banner I used today is called Springtime Hello, and can be found in the Spring catalog.

The set is complete for direct use. The banners itself are on sticky paper, so you not even have to use glue. When everything is combined, the fun start, to embellish the banner. I used the Perfect Pennants stamp set, I thought that was a perfect match. Tomorrow I have something else planned with this set, so stay tuned.

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht