2014-02-20 23.45.00

Toen ik bezig was met het maken van de andere verjaarskaart met de Zoo Babies stempelde ik de giraffe verkeerd, en daarmee was het idee van deze kaart geboren.
Dus eerst de woodgrain stempel gebruikt.  In de nieuwe Stampin’ Up! catalogus staat de Hardwood stempel, die is zo geweldig dat je bijna de prachtige Woodgrain uit de anual catalogus zou vergeten. En die is ook zo verschrikkelijk mooi!

Na stempelen de achtergrond gesponsde. De dieren rondom half op de kaart gestempeld. Eigenlijk was ik van plan om de tekst (happy Birthday) verticaal op de kaart te zetten maar ik bleek de tekst of letters niet te hebben om dat te doen. Deze Happy Birthday komt uit de Cycle  Celebration en heb ik in delen gestempeld en uitgeponsd. De randjes gesponsd, en met dimentionals op de kaart bevestigd.

When I made the other birthday card with Zoo Babies, I stamped the giraf wrongly, and that was the idea for this card.                                                                                                                                                                                                            First I stamped the woodgrain stamp on a piece of very vanilla card stock. In the Stampin’ Up! spring catalog is the great stamp Hardwoon. You would almost forget about the woodgrain stamp, which is in the anual catalog. That stamp is also beautiful.

After I stamped it, I sponged the background. Then I stamped the animals half on the card. I wanted to stamp the sentiment vertical, but it seemed I do not own that kind of stamp, and not even the alphabet to do so, so I used a stamp from the Cycle Celebration  set. I stamped each word separately and punched then out.
I attached them to the card with dimensionals.

 

Used Stamps:

Zoo Babies

Woodgrain

Cycle Celebrations

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht