2014-02-19 20.46.43

Na een geweldige workshop gisterenavond, waarbij het laat werd, moest ik vanmorgen weer gewoon op tijd op, en zat ik om half 10 weer in de trein richting den Helder. Thuis wacht dan het gewone werk weer op me, en moest ik echt ff extra kinderen knuffelen. Vandaag dus een wat eenvoudiger kaart gemaakt.

De achtergrond had ik eerder gemaakt. Dat scheelde een hoop tijd.  De stempel. People like you, komt uit de spring catalog. Het is een van mijn favorieten uit deze catalogus. Zo eenvoudig, maar zo bruikbaar, en veelzijdig.

De stempel met early expresso gestempeld op de aquarel achtergrond. Daarna het label uitgeponsed. Hoewel de tekst van de stempel prachtig is, is het thema deze week verjaardagskaarten, en het is zeker geen verjaardagstekst.

Uit een restje designpapier heb ik het label ook geponsed. Uit de set Label Something heb ik de Happy Birthday gestempeld en daarbij de binnenste ovaal uitgeknipt. Vervolgens met dimensionals op zijn plek geplakt.
Als basiskaart had ik Wisteria Wonder Cardstock gebruikt, maar ik wilde nog wat.

Nou had ik van de week, bij het opruimen van mijn Framelits de set Adoring Accents weer gezien. Dat is een super set, met 2 stansen voor borders. En dat bleek te werken. Een heel simpel kaartje dus, maar echt een vrolijke bos bloemen voor een jarige.

After a great workshop last night, when it got really, really late, I had to get up early this morning to catch the train back home. At home there was the usual housework, and hugging the kids. So I made quit a simple card today.
The background was already made.  So I did not have to wait till the paint dried. The stamp, ‘ People like you’ is from the Spring Catalog. One of my favourites out this Stampin’ Up! Catalog. So stylish, simple and versatile.

I stamped it with Early Espresso on the background, then I punched the label. Although the sentiment in the stamp is beautiful, the theme this week is birthdays and it is not birthday sentiment.

From a scrap of designpaper I punched a new label. I stamped the birthday stamp from the set Label Something. Then I cut out the oval. I attached it with dimentionals to the label.  As base card I used Wisteria Wonder card stock.  The card was not quit right still. I needed something.

When I was ordening my Framelit dies earlier this week, I saw the die set Ardorning Accents again, so I desided to try that. One of the border dies was perfect for this card.

It is a simple card, but a very bright one for a birthday.

Used:

Stamps:                                                            Punch:

People like you                                               Decorative Label

Label something                                            Corner Rounder

Die:

Ink                                                                   Adorning Accents

Gumball green,

Daffodil Delight

Melon Mambo

Early Espresso

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht