2014-02-18 11.47.36 2014-02-18 11.47.23 2014-02-18 11.47.17 2014-02-18 11.47.09

Vanavond had ik een workshopavond. Nu kan ik dus het project showen waar ik van het weekeinde aangewerkt heb. Op Internet is op het moment de Card Box, populair. Die wilde ik ook graag eens proberen. Dus even gezocht, en gelukkig was mijn populaire SplitcoastStampers zo vriendelijk om zowel een foto tutorial als de originele ontwerpster ( voor zover ik het terug kon vinden iig) te noemen.

Ik heb heerlijk een paar dagen gespeeld met stempels en inkt, alleen bedacht ik dat het leuk zou zijn om een swirl bij de bloemen te gebruiken, en het uitknippen daarvan was natuurlijk heeeel erg veel werk. Om het mezelf makkelijker te maken, heb ik een cadeautje voor mezelf gekocht. Een abonnement op luisterboeken. Nu kan ik lezen en knutselen tegelijkertijd.

 

Tonight I gave a workshop. Now I can finally show the project I worked on this weekend. On the Internet there is a special action card populair right now. The Card Box , there are different names going around this is the name I like most. I went on the web and started my search at the always populair SplitcoastStampers. They were kind enough to both put a photo tutorial on there page as name the original designer (as far as I can tell) on their website.

I have been playing with paper and Ā stamps all weekend. I thought it would be very much fun to add a swirl to the flower, and it took for ages to cut those out. So I went on the web to buy myself a gift. A subscription to listen-books Now I can read and craft at the same time.

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht