2014-02-17 22.41.01       2014-02-17 22.39.53

Zeg verjaardag, dan zeg je feest, en zeg je feest, dan zeg je Slingers.

Dat is waar de nieuwe Stampin Up! set  goed voor is. Een prachtig set stempels met een bij behorende set vlaggetjes framelits.  De set is nog voor heel veel meer dingen bruikbaar dan voor slingers, maar dat is wel het eerste en belangrijkste doel van deze set.

In de anual catalogus staat een zogenaamde ‘ suite’  Birthday Basic. Deze suite bestaat uit stempels, met bijpassende stansen en punchen, en designer paper, en accessoires als knopen, lint enzovoort.  Dat papier heeft prachtige vrolijke kleuren, en dat heb ik voor het kaartje van vandaag gebruikt. Grappig is dat er ook grijs in deze set verwerkt zit, en daarom heb ik een grijze basiskaart gebruikt. Bovendien heeft bij zo een kaart een donkere kleur basisset het effect dat de heldere kleuren nog helderder zijn.

Omdat de basiskaart zo donker is, heb ik binnen in nog een vlag gemaakt, zodat daar ook op geschreven kan worden.

Say birthday and you say Party, do you say party, you say Banners.
That is were the new Stampin’ Up! banner die set and stamps comes in. A beautiful set with 6 dies for banners, and a matching stamp set. This set is useful for more than only banners, but that is its main purpose.

In the annual catalog you can find  a so called ‘ Suite’ In this case Birthday Basic Suite. Such a suite contains all kind of matching products. Designer papers, stamps, dies, punches, and things like buttons and ribbon.  The paper from this suite is perfect for banners. colourful, bright, with fun patterns. So I used it for this card. This set also contains fray, I used that as a base card. The fun thing is, if you use a dark colour as your base card, everything you use up that base card looks more bright.

Because the base card is so dark, I made a small banner inside, which you can write on.

 

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht