20140216_222035

De nieuwe Stampin’ Up! tekstballon stempels, en bij behoorde framelits moest ik wel gebruiken in een kaartje.  Bovendien wilde ik eens wat anders proberen met mijn kaartje. Ik heb deze layout een paar keer gezien op een scrapbook pagina. Ik vind het redelijk gelukt, al zei zoonlief toen ik het hem liet zien: Waarom zit alle op elkaar?

Het was eigenlijk de bedoeling dat er vandaag een tutorial zou komen, helaas is dat voor deze zondag niet gelukt. Ik was afgeleid door een ander project wat ik pas later deze week kan showen, het gaat nl dienst doen als hostessgift voor dinsdag.

The new Stampin’ Up! word balloon stamps and matching framelits needed to be used. And I wanted to try something different for a card. I have seen this kind of layout a few times on a scrapbook page, and like the look of it.  It turned out okay I think. My son however said, looking at it: Why is everything on top of each other?

I planned to do a tutorial blog today. I got distracted  by another project, which I will show later this week. First it has to be a hostess present on tuesday.

gebruikt/ used

Stamps:

Just Saying

Tape it

Zoo Babies

Die: Word Bubbles

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht