2014-02-15 14.48.16

Verjaardagen zijn natuurlijk de beste tijd om kaartjes te sturen. Naast kerstkaarten zijn het de meest gemaakte kaartjes denk ik. Daarom vanaf nu een serie verjaardagskaarten. Ik hoop dat mijn kaarten mensen kunnen inspireren om zelf kaarten te gaan maken. Ik geef ook workshops kaarten maken, werken met papier enzo. Neem eens contact op voor een workshop. Daarvoor reis ik half nederland rond, dat je niet in de buurt woont hoeft dus geen belemmering te zijn voor een workshop.

De inspiratie voor deze kaart komt uit een tijdschrift.  Ik zag een plaatje in deze kleuren en een muur en dat heb ik gecombineerd. Gek is dat, toen ik begon met stempelen, wilde ik nooit knippen in de afdrukken, nu knip en scheur ik ze in stukken als het zo uitkomt. Stempels zijn geweldig gereedschap.

De bloemen stempels zijn van een set uit de Stampin’ Up! spring catalogus. Dat is echt een heel geliefde set. Die heb ik nu al heel veel keren gebruikt.

Birthdays are one of the best reasons to send a card. Beside Christmas Cards. I think those two are the most made cards. That is why I have a Birthday Card theme on my blog these week. I really hope my cards inspire people to make their own cards. I lead workshops in card making, paper crafting. Contact me if you want to know more. I do not mind to travel for a workshop, so if you do not live in the neighbourhood that need not be a problem.

The inspiration for this card came from a magazine. I saw a picture in these colours, and a picture of a wall, and combined those two. Funny that is, when I started out as a stamper, I never cut a stamped image. Now I tear and cut up my stamped images if that is needed for my artwork.  I love to use stamps as a tool.

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht