2014-02-13 22.58.27 2014-02-13 23.01.14 2014-02-13 23.02.07

Afgelopen week kwam ik de Thinlith die weer tegen. Daar moet ik ook weer eens wat mee doen, dacht ik. Dus papier gepakt, en gestansd. En daarmee begon de worsteling.

Ik wist wat ik wilde maken, maar het werd het niet. Het bleef mat, en saai. Tot ik besloot geen Calypso Coral achtergrond te nemen, maar Bermuda Bay. Dat haalde het hele kaartje op, en nu ben ik meer tevreden.

Bij het vouwen van deze kaart, bedacht ik dat ik een pop-up wilde maken. Vroeger heb ik dat veel gedaan maar het was echt weer even uitvinden hoe het moest, voor ik deze kaart goed had. Raar dat sommige zaken bij mij nooit routine worden.

This week I saw the Thinlith die , and thought I had to make a card with this again. So I cut a card, and with that, the struggle started. I knew what I wanted to make, but it did not come out right. The card was kind of dull in my opinion. Till I decided not to use Calypso Coral as background, but Bermuda Bay. Now I like it a lot more.

When I folded this card, I thought it should be a pop- up card. I made lots of them, years ago, but had to find out how to make it all over again. Somethings just do not stick in my brain.

Gebruikte materialen/ Used:

Circle Thinlith die

Petite Petals stamp and punch

Single Stamp: Gift for you.

Sweet Sorbet Designer Paper.

Bermuda Bay cardstock

Wooden Elements

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht