2014-02-12 20.59.07

2014-02-12 20.59.41 2014-02-12 20.59.53

Vandaag stond in het teken van een zieke dochter. Ze werd zomaar ziek vannacht, en was vandaag hangerig en naar. En als je naar bent (en je bent nog maar 5) dan wil je bij je moeder op schoot.  Waardoor ik niet vanmorgen mijn werkkamer in kon duiken om kaarten te maken. Wel administratie, was, en andere dingen, want die kan ik met een klein meisje op schoot ook wel.

Voor het kaartje van vandaag zat ik een beetje vast, tot ineens mijn oog viel op deze tekst: ” I followed my heart and found YOU”  En in mijn hoofd vroeg dat om dit kaartje.

Ik heb 2 variaties gemaakt. Een met punch en een zonder.  Ik weet nog niet welke ik mooier vind.

Today was the day of a sick daughter. She started being sick last night at 5 am, and the whole day she was sick, and listless. And if you feeling like that, and you are only 5 years old, you want to sit on your mothers lap. That is why did things like folding laundry, administration, made a bunch of phone calls, because that I can do with a little one on my lap.

Of course I had to have a card for my blog tonight. So late in the afternoon, when she was asleep, I went to my crafts room to see what kind of card I could make. Then I found this sentiment: I followed my heart and found YOU”  In my head that line asked for this card

I made two variations one with, and one without punch. I have not decided yet, which one I like better.

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht