2014-02-11 23.00.22

De dag begon heel anders dan ik had bedacht. Dat is wel vaker zo, mijn dagen zijn zelden zoals ik ze bedenk, maar deze dag begon naar. Bij het opstaan ontdekten we dat er iemand een steen door een ruit heen had gegooid. Alles onder het glas, en dan nog het gedoe er om heen.
Gelukkig werkte iedereen mee, en is de ruit nu met een noodvoorziening gerepareerd. Is het glas weer opgeruimd, en gaan we maar gewoon weer verder. Maar leuk is het niet, dat zal duidelijk zijn.

Omdat allemaal een beetje goed te maken kwam de UPS een leuke nieuwe stempelset brengen. Die wilde ik graag gebruiken voor het kaartje van vandaag, alleen, het is geen valentijnsset, maar een verjaardagset. Mijn vriendin droeg de oplossing aan. Waarmee ik heel erg veel van mijn nieuwe speeltjes kon gebruiken. De nieuwe stempelset natuurlijk, maar ook het nieuwe bakerstwine, met goud, en de Stampin’ Up Schaar.
Nou die kan ik iedereen aanraden wat een geweldige schaar is dat.  Scherp, precies, prachtig wendbaar.

Ik heb de kaart een beetje schuin gefotografeerd, zodat je ook het relief op de kaart kunt zien, gemaakt met een embossingfolder. Hmm, ik moet maar weer eens de namen van alle gebruikte producten gaan opsommen onder het blog.

The day started out completely different then I expected. That is not really special, none of my days go the way I plan them, but today started out terrible. When we got up, we found a stone thrown trough our living room window. Glas everywhere, and all the fuzz around it.  Lucky for me, everything went smoothly.                                                                The window is closed with a emergency  repair, and the glass is ordered, we cleaned the glass away, and go on with our lives, but it does not feel good, that may be clear.

As if to make up for anything, my new stamp set arrived today.  I really wanted to work with it, but the problem is, it is no valentine set.  My dear friend came with the solution.  In which I could use some of the other new toys as well. The beautiful new bakers twine with the gold threath in it. And my new Stampin’ Up Siccors. These are great! Very sharp, very accurate. Everyone should have a pair of these!

The card on the picture is a not straight so you can see the texture. I made that with an embossing folder.  Makes me think, I better start making a list with used products in these blogs again.

 

 

 

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht