2014-02-10 21.53.22

Deze week is de week van Valentijn. Doordat ik meedeed aan een hartjes swap ben ik al weken met hartjes, en daardoor met Valentijn bezig.  Mijn romantische inslag doet dan de rest. Maar romantische kaartjes kun je overal mee maken.

Wat me opvalt de laatste paar dagen is dat ik erg veel roze kaartjes maak. Niet bewust, want eigenlijk wil ik geen roze gebruiken het komt vanzelf in mijn kaartjes terecht. Roze is natuurlijk wel een erg mooie kleur…

Ik heb besloten dat dit valentijns week gaat worden, dus blijf erbij voor meer valentijn.

 

This week it is Valentine. Because I participate in a heart swap I am working with all kind of hearts for weeks now. And my romantic mind does the rest.

I noticed I have made a lot of pink cards lately, that is not on purpose. I try not to use pink on my cards, but it still get into my work.   Pink is of course a lovely colour..

I have decided to make this valentine week, so stay tuned for more valentine work..

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht