2014-02-08 21.50.31

 

Voor een uitdaging moest ik spelen met inkt en grof zeezout. Op de manier waarop ik dat deed is het jammerlijk mislukt. Maar de achtergrond is zoo gaaf, dat ik een nieuwe techniek heb om te doen. Een vel aquarelpapier nat maken, met een waterpenseel, en daarna er inkt op druppelen. Eventueel de inkt wat verspreiden met een waterpenseel, en dan laten drogen. Doordat de kleuren zo helder zijn, heeft deze kaart niet veel meer nodig. De boom heb ik gestempeld met Garden Green, het loopt iets uit door het vocht in het aquarelpapier.  Deze boom is er een die tot mijn lievelingstempels behoort.

For a challenge I had to play with ink and coarse sea salt.  In the way I did it, this technique failed terribly. But I think I found a new technique to play with. I took a piece of water-colour paper, and made it wet using a water brush. Then I dropped ink on the paper.  you can move the ink a little bit over the paper using the water brush. Then let it dry. Because the colors are so very vivid, the card does not need much more. I stamped the tree in Garden Green. This tree is definitely one of my favorite stamps.

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht