20140207_225854

Hele dag druk bezig geweest met iets dat ik nog niet kan laten zien. Voor een swap nl. Morgen gaat het op de bus, en dan maar hopen dat het op tijd aankomt.

Voor het blog vandaag heb ik een kaartje gemaakt. Eigenlijk is dit een soort van sneak peak voor de swap. De kleuren lagen nog op tafel, en de bloemen waren ook over.

De tekst komt uit een van mijn favoriete sets van Stampin’ Up!  ‘Feel Goods’ Een prachtige set met spreuken en citaten geschikt voor elke gelegenheid. Ik mag de set graag pakken als ik een mooie tekst wil hebben, en eigenlijk vind ik dat ik hem te weinig gebruik. Maar Stampin’ Up! heeft te veel mooie stempels.

I finished a swap today. I can not show it yet, tomorrow I will get it in the mail, and I hope it will arrive in time.

For the blog I made a card.  This is kind of a sneak peak for the swap. This is leftover card stock for the swap, and the flowers were lying around on the table.

The sentiment is out one of my favourite Stampin’ Up! set ‘Feel goods’  A beautiful set with sayings and quotes which are very versatile.I really, really like working with this set, which I do far less then I should, but Stampin’ Up! has so many beautiful sets

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht