2014-02-05 21.01.59

Gisteren zag ik in de blokker reclame gids deze fotolijst staan. En die heb ik gelijk aangeschaft, want die sprak gelijk tot mijn verbeelding. Het prachtige designpapier dat in de Spring Catalogus staat heeft precies de goede kleur rood, en daarmee heb ik de lijstjes gevuld. Het gedichtje komt uit het prentenboek ‘Jij bent de Liefste’ van Hans en Monique Hagen. Daarna had het lijstje niet erg veel meer nodig. Minder dan ik van plan was in ieder geval. Deze komt ik mijn workshop ruimte, want ik hou echt van Stampin’ Up!

Yesterday in the flyer of the Blokker (a household store in Holland) this picture frame. I bought it immediately, I needed to dress it up. The beautiful Design Paper in the Spring Catalog has exactly the right color red, so I used that for in the frames. The poem is by Hans and Monique Hagen, published in a picture book ‘Jij bent de liefste’  It says:

I am searching for a word
A completely brand new word
A word that no one knows
A word that wants to tell
You are the sweetest of them all!

And that is all the frame needed. This will go into my workshop space, because I do love Stampin’ Up!

Een reactie op “Love

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht