2014-02-04 22.58.08 2014-02-04 23.00.20

In de nieuwe Spring catalog staat een prachtige bloemenset. Ik kon het niet laten om die aan te schaffen, je zou denken dat ik genoeg bloemenstempels heb, maar schijnbaar heb ik die nooit genoeg. Omdat het zulke mooie grote bloemen zijn, wilde ik er ook een groot ding mee maken.

De bloemen heb ik gestempeld op aquarel papier, ook Stampin’ Up! en met behulp van een waterpenseel de kleur van het stempelen gebruikt om de bloemen in te kleuren. Daarna de bloemen uitgeknipt.                                            Voor de vaas heb ik stroken design papier gesneden, en die gevouwen. Daarna geweven tot een vierkant, en in een vaasvorm gevouwen. Origami blijft in mijn bloed zitten geloof ik.

In the new Spring catalog is a beautiful flower stamp set. I could not resist, and bought it. One should think I do have more than enough flowerstamps, but I think you can never have enough flowers.  Because these are big flower stamps, I wanted to make something big.

I stamped the flowers on watercolour paper. Stampin’ Up! of course.  Then I used a water brush to colour the flower with the stamped ink.   I cut out the flowers.                                                                                                                               For the vase I cut strips of design paper and folded them. I wove the folded strips into a square, and folded the square into a vase.  I keep having Origami fingers.

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht