2014-02-03 22.29.21

Geweldige plannen had ik, voor een groot werkstuk dat ik vandaag wilde maken, en bloggen. Ja, vandaag pas maken omdat ik uit de nieuwe Spring catalog stempels heb besteld, die vandaag bezorgd werden.                                            De dag verliep alleen niet zoals ik gepland had, waardoor ik het niet af ging krijgen. Dus heb ik voor vandaag toch maar weer een kaart gemaakt.

Voor dit soort momenten heb ik een stapel achtergronden liggen. Deze achtergrond is gemaakt met de visgraat techniek, en dan van een restje stempelkaart dat ik ooit eens gemaakt heb. Mislukte kaarten moet je niet weggooien, maar gelukte kaarten van maken!

Label 2x gestempeld, en geponsd met 2 verschillende ponsen. Zo gaaf dat Stampin’ Up! alles zo mooi op elkaar afstemt. Ik vind het fantastisch dat mijn stempels en ponsen zo geweldig samenwerken!                                               De fiets gestempeld en uitgeknipt. Een paar pareltjes erop, en de kaart is klaar.

Morgen het andere project afmaken, en mijn hartjesswap afmaken, zodat ie op tijd op de bus kan.

I had a great plan as project for the daily blog.  I planned making it today, after UPS would bring my new stamps. However, the day did not go as I imagined this morning,  so I made a card for today. Tomorrow I will finish my project. And my Heart swap, so that can be in the mail in time.

Luckely I keep a stack of backgrounds. This one is made with the fishbone technique. I made it with a card I made. Never trough the errors out, just make them into a succes.

I stamped the label two times, and punched it twice with two different punches. So great Stampin’ Up! makes it fit together all the time, I love how my punches and stamps work together.                                                                           Then I stamped the bike, and cut it out. I put it together and put some pearls on the label for the finishing though.

Tomorrow I will finish my project. And my heart swap.

Een reactie op “Fiets

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht