2014-02-02 21.23.01

Ik ben gek op deze techniek. Black Magic heet ie. Door een stempel met wit embossingpoeder en een heattool te bewerken, kun je kleuren op zwart papier. Eerder had Stampin’ Up! aquarel potloden, waar het heel erg goed mee ging, maar die zijn er helaas niet meer. De markers doen het ook, maar licht (zoals deze kaart laat zien) Ik hoop echt dat de markers die Stampin’ Up! aankondige  binnenkort ook hier voorhanden zullen zijn. Ik kan niet wachten deze techniek met deze markers te proberen. Voor nu, moet ik het doen met een lichtere kleur.

Deze stempel is meer dan geschikt voor deze techniek, en voor de lichte kleur.  Hij komt uit de nieuwe Spring  Catalog van Stampin’ Up!   Jullie zullen deze stempel nog veel vaker tegen komen op dit blog, want er zijn nog veel meer technieken waar deze stempel uitermate geschikt voor is.

I love this technique. Black Magic it is called. Stamp with versa mark, and heat emboss in white. Then you can color on black paper. Stampin’ Up! used to have watercolour pencils.  That worked great for this technique. Sadly for me, they are no longer available. It does work with the markers, although the colour is a bit light. I really hope the new markers Stampin’ Up! announced, will be here soon, I need to try this technique  with those markers!

This stamp, which is in the new Spring Catalog is perfect for this technique, and also for the light colour.  You will see this stamp much more on my blog, there are much more techniques for this stamp that I want to try.

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht